Setari Cookie-uri

Succesul si cei care au contribuit la dobandirea lui!

Multi pot spune ca succesul se dobandeste greu, de-a lungul vietii, cu multa munca si perseverenta.

Multi pot spune ca succesul se dobandeste greu, de-a lungul vietii, cu multa munca si perseverenta.

Sunt total de accord cu acest lucru! Insa eu sunt un exemplu concret ca poti dobandi succesul si la varste fragede, cand multi imi spun ca sunt inca o copila.

Am 21 ani, sunt nascuta intr-o familie numeroasa: 1 frate, 3 surori, parintii si 2 perechi de bunici. In copilarie pot spune ca am avut numai strictul necesar supravietuirii, fara ca parintii mei sa-si poata permite haine noi, o jucarie sau dulciuri. Cand colegii si prietenii mei se laudau cu noile lor haine, eu ma uitam la ale mele care erau purtate pe rand de catre cei 3 frati ai mei mai mari... Cand prietenii mei imi aratau pantofiorii noi primiti de la bunica sau de la mama eu imi priveam dezamagita pantofii deja rupti prin care imi ieseau degetele...

Dar toate aceste neajunsuri nu m-au oprit sa-mi doresc mai mult, sa imi imaginez ca voi putea, intr-o zi, sa am si eu lucruri frumoase.

Timpul a trecut, am ajuns o tanara frumoasa, inteligenta si educata. Cu toate nerajunsurile, parintii mei mi-au oferit cea mai buna educatie: sfaturile si invataturile lor care pentru mine sunt cele mai de pret, cursuri de specializare, doua facultati urmate in acelasi timp la curs de zi.

Sunt inca studenta! Lucrez inca de la 17 ani. Au existat vremuri cand in acelasi timp aveam doua job-uri full time, urmam cursurile celor doua facultati si cursurile de specializare. Timpul nu imi ajungea sa fac ceea ce imi propuneam.

Singurul meu scop era ca, in urma educatiei ce am primit-o, sa castig multi bani pentru a nu o mai auzi pe mama zi de zi plangand ca nu avem paine pentru urmatoarea zi sau ca nu ii poate cumpara surioarei mele haine noi pentru scoala.

Imi doream din suflet sa-mi pot rasplati parintii pentru ca au infruntat o lume intreaga pentru mine si pentru ca mi-au oferit un acoperis deasupra capului si o masa calda in fiecare zi, fara a tine cont ca ei poate nu au mancat nimic in respectiva zi!

Acest lucru nu a intarziat sa apara. Datorita ambitiei mele nemasurate de a le oferi parintilor mei ceva pentru a le usura viata si datorita educatiei primite, am reusit! In sfarsit am fost recunoscuta pentru munca pe care o depuneam, iar astazi, la numai 21 ani, sunt in fruntea unei companii de succes, in functia de General Manager.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.