Setari Cookie-uri

Care este jobul ideal pentru femeile romance?

25,5% dintre femei doresc sa lucreze in Anglia, 20,5% prefera SUA, in timp ce 11,7% dintre reprezentantele sexului frumos si-ar dori un job in Franta. Acestea sunt rezultatele unui poll derulat de eJobs in perioada 12 17 noiembrie 2008. Cele trei tari au fost alese dintr-un top cu sapte posibile destinatii pentru forta de munca, ce a mai inclus, in afara celor mentionate mai sus: Australia, Germania, Italia si Spania.

Potrivit datelor eJobs locurile de munca cele mai cautate in strainatate sunt in domeniul serviciilor (hoteluri, restaurante), in medicina, in domeniul turismului si in cel al distributiei.

Poll-ul s-a derulat online pe www.ejobs.ro. La intrebarea „In ce tara ti-ar placea sa lucrezi?" adresata de eJobs au raspuns, in mod voluntar, aproape 3.900 de romani, reprezentanti ai populatiei active. Dintre participantii la poll, 48,1% au fost femei, iar 51,8% au fost barbati. Aceasta cercetare se inscrie intr-o serie de anchete pe care eJobs si-a propus sa le realizeze in randul romanilor, in spiritul care il caracterizeaza – eJobs este brandul care militeaza pentru relatii firesti, neintruzive si reciproc avantajoase intre angajati si angajatori.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.