Setari Cookie-uri

Foto: Monica ne arata ce viata duce in America

Ce mai face Monica prin America?

Ce mai face Monica prin America?

Monica Gabor l-a prins pe Dumnezeu de-un picior! Iubitul chinez al vedetei este miliardar in dolari, asa ca ii face toate poftele Monicai. Recent, cei doi indragostiti au fost intr-o vizita de afaceri la Las Vegas, cu un avion particular in valoare de peste 80 de milioane de dolari.

Monica Gabor este mai fericita ca niciodata, caci si-a gasit in sfarsit sufletul pereche, barbatul langa care se vede pana la adanci batraneti. La cei numai 23 de ani, chinezul Lhamo este miliardar in dolari si isi tine iubita in puf.

Cei doi indragostiti au fost weekendul trecut intr-o scurta calatorie de afaceri in Las Vegas, cu un avion particular. Boeing Business Jet costa peste 80 de milioane de dolari si are dotari mai ceva ca un hotel de cinci stele: capacitate pentru 25 de persoane, trei dormitoare, fiecare cu baie proprie, sufragerie si chiar o bucatarie.

Citește și:

Am avut de semnat un contract foarte important, pentru distribuirea bauturii Mr. Pink intr-un lant de restaurante. A fost un contract de cateva milioane de euro, care s-a incheiat cu bine", a declarat Moni pentru Click.

Citeste aici continuarea articolului Monica Gabor, avion privat de 80 de milioane de dolari.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.