Setari Cookie-uri

Lindsay Lohan si Rihanna vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Gina Pistol a fost inlocuita de fostul sau iubit cu... trei femei. Nicola se bucura de despartirea de blondina, petrecand alaturi de mai multe domnisoare, informeaza Cancan.

In sfarsit a deschis si el ochii. Ziarele de scandal prezentau inca din vara imagini cu Sylvia si amantul sau, insa Andrei de la Alb Negru a refuzat sa creada. Asta pana acum: „Prietenul meu foarte bun, DJ Ryno, nu numai ca stia de infidelitatea ei, chiar a acoperit-o. Stiu ce vorbesc, am dovezi si in curand o sa le fac publice. Mi se pare incredibil ca el, care e un om matur, nu a luat-o niciodata de brat sa ii spuna ca face o greseala”, a declarat Andrei informeaza Click.

Punct ochit, punct lovit: Kim Kardashian, la cutite cu fostul sot. Kris Humphries a mers in instanta pentru a cere lui Kim Kardashian sa faca publica suma pe care aceasta a strans-o in cele 72 de zile de casatorie, informeaza DailyMail.

Citește și:

Lindsay Lohan se transforma. Vedeta o va interpreta pe Elizabeth Taylor intr-un film dedicat actritei, informeaza TMZ.

Rihanna se vrea a fi alba. Cantareata si-a albit pielea, la ultimul sau eveniment afisand o nuanta destul de deschisa, avand in vedere ca este de origine din Barbados, informeaza DailyMail. Jurnalistii sustin faptul ca Rihanna a urmat exemplul lui Beyonce, o alta diva care a apelat la aceasta procedeu de albire a pielii.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.