Giulia lanseaza videoclipul piesei "Vorbe Goale", piesa ce marcheaza relansarea ei ca artist solo.

Readu zenul si pacea in viata ta cu aceasta melodie

Cantareata a filmat videoclipul insarcinata in luna a 9-a si a optat pentru un look cat se poate de natural. Rezultatul este un videoclip curat si total diferit fata de materialele lansate pana in prezent.

Videoclipul a fost regizat de catre Gabriel Huiban care in acelasi timp este si producator muzical, dar si managerul Giuliei. Locatia in care s-au desfasurat cele doua zile de filmari a fost chiar studioul Gala Records, casa de discuri a artistei. Versiunea originala a piesei s-a bucurat de succes inca de la momentul lansarii, dar artista a decis ca de videoclip va beneficia versiunea lenta, denumita de catre fanii Giuliei balada Vorbe Goale.

"Piesa mi-a placut din primul moment si cred ca mi se potriveste perfect! Ne-am dorit foarte tare sa atragem atentia si mai mult asupra versurilor, care au o sensibilitate aparte si asa s-a nascut versiunea lenta. Cred ca avem nevoie de versuri in limba romana si avem nevoie de muzica placuta care sa ne inspire. Mereu am vrut ca oamenii sa se regaseasca in piesele mele si sa le ramana la suflet!" a declarat Giulia

Cea mai buna melodie pentru a-ti recapata zenul dupa o zi grea

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: