Setari Cookie-uri

Incredibil: Botezatu, sex cu o minora?!

Catalin Botezatu a dat de belea.

Designerul este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o tanara minora, in varsta de doar 14 ani.

Totul a inceput de la o afirmatie pe care Bote a facut-o in timpul emisiunii “Te pui cu blondele”, acesta mandrindu-se pentru faptul ca in trecut a facut sex cu o minora. FONPC (Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil) a sesizat CNA- ul cu privire la declaratiile facute de designer.

“A fost o gluma. Cei care s-au sesizat chiar nu s-au uitat si la natura emisiunii? Este un show de divertisment. Cum as putea sa ma acuz singur? Se vede ca este o gluma, ca e un show de divertisment. Este facuta cu foarte mare atentie, nu jigneste pe nimeni, nu face aluzie la cineva anume, nu exista acea persoana. Este o gluma ridicata la plasa de moderator”, a declarat Catalin Botezatu pentru Mediafax informeaza Click.

Citește și:

Daca stau si analizez vorbele lui Botezatu, incep sa imi schimb sentimentele pentru el: de la repulsie am ajuns la mila. Pai cum este posibil ca un macho ca el, care se lauda ca a avut-o pe Bianca in pat si a facut sex in trei cu fiu-sau, sa bage minciunele legate de partidele sexuale?! Cata, Cata, ma dezamagesti, fata!

Imediat cum a auzit ca FONPC a sesizat CNA-ul, si-a bagat coada intre picioare, si-a rontait unghiutele date cu lac transparent si a inceput sa dea declaratii in stanga si in dreapta. Un div ca el isi cam pierde din farmec cu jocurile astea de-a raitingul pe la televiziuni.

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.