Setari Cookie-uri

Beyonce si Monica Belucci vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Beyonce a renuntat la statutul de diva pentru rolul de mama. Se pare ca vedeta a devenit mai… umana. “Imi tund singura parul si port numai balerini. Nu credeam niciodata ca va veni o zi in care nu voi mai purta tocuri. Acum am o fetita, o tin tot timpul in brate, ii cumpar hainute si scutece.”, a declarat Beyonce informeaza DailyMail.

Andra nu vrea sa auda de divort. “Nu vreau sa vorbesc despre divorturi, la noi nu exista asa ceva, nu avem probleme. De fiecare data fug la copilul meu. El are nevoie de noi, de mama, de tata, oricata lume ar fi in jurul lui”, a declarat Andra informeaza Ring.

America, plina de barbati frumosi dar gay. Anamaria Ferentz tocmai s-a intors in Romania, dupa doi ani petrecuti in State. Care a fost concluzia la care a ajuns vedeta? “In America, majoritatea barbatilor frumosi sunt casatoriti… intrei ei. Poarta verighete, se tin de mana si se saruta pe strada.”, a declarat Anamaria informeaza Libertatea.

Citește și:

Matthew McConaughey a creat o pereche de pantaloni cu adevarat speciali. Actorul s-a simtit destul de incomod in tinutele primite pe platoul de filmare al celui mai recent film al sau, incat a decis sa isi realizeze o pereche de pantaloni cuun design special pentru ca “bijuteriile" sale sa se simta libere, informeaza TheSuperficial.

Monica Belucci vrea sa imbatraneasca frumos. “Ma respect si, decat o fata de plastic, mai bine una cu riduri. O singura data am facut un tratament cu vitamine, in rest, nimic. Nu-mi place idea de a-mi retusa fata si, sincer, cred ca pentru o actrita este un lucru periculos.”, a declarat vedeta informeaza Libertatea.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.