Setari Cookie-uri

Lady Gaga si Jessica Simpson vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Rihanna se simte rusinata de propria persoana. Vedeta este sincera cu toti fanii sai si recunoaste ca este cam piti cand vine vorba de viata ei personala. „Am realizat cat de prostuta sunt cand imi fac poze singura.”, a postat Rihanna pe Twitter, informeaza DailyMail.

Dupa saptamani intregi de asteptare, Jessica Simpson a nascut. Vedeta a devenit mamica unei fetite perfect sanatoase. Cele doua au o rezerva VIP la spitalul Cedars-Sinai, pentru care platesc peste 4.000 de euro pe noapte, informeaza Click.


Khloe Kardashian
, surioara mai mica a lui Kimmie, divorteaza, sustine TheSuperficial. Vedeta a refuzat sa mai filmeze inca un sezon al reality-show-ului Khloe&Lamar. „Facem o mica pauza, eu si Lamar am hotarat sa ne facem timp si pentru noi. Lamar vrea sa mearga sa isi viziteze familia, sa petreaca timp cu copiii lui si sa se distreze. Avem foarte multe de facut.”, a declarat Khloe Kardashian.

Citește și:

Ceasca de ceai preferata a lui Lady Gaga a fost vanduta pentru suma de 38.000 de euro. Obiectul din portelan a fost donat de artista pentru a fi licitat in scopuri caritabile. Pe ceasca erau inscriptionate mesajul „Ne rugam pentru Japonia” si autograful cantaretei, informeaza Click.

Victoria Beckham, prea ocupata incat uita de copiii sai. „Am vrut sa il duc pe Brooklyn la scoala. Am urcat in masina, am pus scaunul pentru micuta Harper, mi-am pus castile in urechi si am plecat catre scoala. Apoi am realizat ca il lasasem pe Brooklyn in bucatarie.”, a declarat vedeta informeaza DailyMail.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.