Setari Cookie-uri

Andreea Marin si Ashton Kutcher vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Demi Moore este de acord cu singuratatea sa. Actrita a renuntat la numele sau de Doamna Kutcher pentru unul mult mai simplu: JustDemi (Doar Demi). “Este atat de greu sa gasesti un nume frumos, care sa te inspire si sa fie si valabil. Deocamdata raman la JustDemi”, a scris Demi Moore pe Twitter, informeaza DailyMail.

Nicoleta Luciu a plecat in luna de miere. Sotii Csergo se vor caza intr-un hotel de cinci stele (in Franta), sapat intr-o stanca din Eze, la doar cativa kilometri de Monte Carlo, informeaza Click.

Andreea Marin vorbeste despre interventia chirurgicala prin care a trecut de curand. “Aveti un talent de a exagera. Ascultand ce spui imi venea sa plang de mila mea.”, i-a spus fosta prezentatoare TV lui Catalin Maruta, informeaza Click. “A doua zi dupa interventie, m-am ridicat din pat si am plecat. Fac multe lucruri pe care medicul imi spune sa nu le fac. Stau mult la calculator, uneori si zece ore. Am avut mai multe operatii.”, a adaugat Andreea.

Citește și:

Candice Swanepoel, femeia perfecta. Ingerasul Victoria’s Secret este in Caraibe, unde realizeaza un shooting pentru noile colectii de costume de baie. Chiar daca are un corp perfect, modelul a fost obligat sa poarte sutien cu mult burete pentru a isi mari dimensiunile bustului. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Ashton Kutcher, barbatul cameleon. Actorul face reclama la un site de matrimoniale. Acesta intra in pielea mai multor personaje, incercand sa imite fel si fel de nationalitati, informeaza TheSuperficial.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.