Vedeta s-a hotarat sa nu-si mai tina iubitul ascuns si l-a prezentat in direct la tv.

6 lucruri pe care ar trebui sa le faci in fiecare dimineata pentru o relatie mai buna

"Razvan e un om extraordinar, are o familie frumoasa", a povestit Oana la Kanal D. "Pe 8 mai facem 11 luni de cand suntem impreuna", au marturisit cei doi.

"La inceput nu eram prieteni, ma urmarea, prin copaci, pe dupa garduri", a recunoscut bruneta."Voiam sa prind material cu tine. Am facut un interviu la o piscina, a fost prima iesire in doi. A fost dragoste la mai multe vederi", a declarat Razvan.

In schimb, Oana a dat-o pe glume: "Mi l-a adus Vanessa prin farmece! Ce facem noi acasa? Plangem, ne luam la bataie din cauza lui Pepe. Cand deschidem usa frigiderului vedem ca n-avem ce manca, pe cand Pepe da cu ochii de Pastrama si pleaca", a mai spus ea.

Despre iubitul ei Oana a vorbit foarte serios: "M-a cucerit cu un suflet extraordinar riscandu-si jobul, a vrut sa fie omul din umbra, neavand pretentii, mi-a dovedit ca nu are nimic de ascuns", a subliniat bruneta, care a mai recunoscut ca intre ea si Razvan este o diferenta de 12 ani, fapt care insa nu-i impiedica sa se iubeasca cu pasiune.

Click aici pentru a vedea cum arata noul iubit al Oanei Zavoranu.

5 lectii despre relatii pe care trebuie sa le inveti devreme!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: