Setari Cookie-uri

Foto impresionant: 5 generatii de femei intr-o singura poza

Dragostea nu are limita cand vine vorba despre dragostea de mama.

Ieri a fost ziua mamei pentru multe nationalitati din intreaga lume. Mamelor li s-a multumit pentru dragostea lor, pentru curajul pe care il au si pentru grija pe care o poarta copiiilor. Insa, de departe, cel mai emotionant moment, a fost cel in care cinci generatii de femei s-au strans laolalta pentru a captura un moment unic in viata: o femeie in varsta de 111 ani si-a intalnit stra-stra-stranepoata.

5 generatii de femei, unite pentru o singura fotografie

Mollie Wood a reusit performanta ca de ziua mamei sa aiba la capataiul sau nu doar fiica, ci si nepoata, stranepoata si stra-stra-stranepoata.

Mama a avut grija de ea intreaga viata. Nu a fumat, nu a baut niciodata alcool si intotdeauna a mancat numai alimente sanatoase. Este o poza cu mana ei si manuta fetitei. Ma uit la ea si ma gandesc la cat de mult a muncit ea pentru noi. Tatal meu a avut probleme de sanatate, doctorii i-au spus ca nu va mai putea merge niciodata. Mama a trebuit sa se descurce de una singura. Ea a intretinut familia.

Citește și:


Acum nu se mai descurca. Nu vreau sa traiesc cat mama, insa nici nu vreau ca ea sa moara. Viata pentru ea nu mai exista. Nu stie ce se intampla nu ea si nu reuseste sa inteleaga ca timpul inca trece.
”, a declarat fiica lui Mollie Wood, fiica ce are 88 de ani, informeaza DailyMail.

Click aici pentru a vedea fotografiile impresionante.

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.