Video: Inna a lansat videoclipul Caliente

Video: Inna a lansat videoclipul Caliente
Kudika
15 Mai 2012

Inna se promoveaza in forta.

Dupa ce a fost restrictionata pe Youtube pe motivul ca videoclipul Wow este mult prea sexy, Inna revine cu un nou clip. Piesa promovata se numeste Caliente si este o melodie in englezo-spaniola. Se pare ca Inna se simte atrasa de mexicani deoarece aproape toate melodiile sale lansate in ultima vreme sunt in engleza si spaniola.

Videoclipul a fost filmat in Costa Rica si nu prezinta nicio poveste (dupa parerea mea), ci doar surprinde cadre cu frumoasa Inna si un barbat pe plaja.

M-am simtit foarte bine la filmarile clipului "Caliente", mai ales pentru ca iubesc tot ceea ce este exotic. Costa Rica este pe departe cel mai frumos loc in care am fost vreodata. I-am avut alaturi de mine pe prietenii mei dragi, baietii de la Play and Win si intreaga echipa. Jesus imi este foarte bun prieten si ma bucur sa pot spune ca impartim aceeasi pasiune: muzica. Ne distram impreuna atunci cand avem ocazia, iar in prezent lucram la o piesa special pentru fanii muzicii dance”, a declarat cantareata informeaza Urban.ro.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri