Afla cat primeste Gina Pistol pentru o sedinta foto

Afla cat primeste Gina Pistol pentru o sedinta foto
Kudika
17 Mai 2012

Gina Pistol face bani si din piatra seaca.

Dumnezeu a inzestrat-o cu un corp de zeita egipteana, iar meseria de model o ajuta sa-si duca traiul de zi cu zi, caci face ce-i place si câsiga bani frumosi. Cel mai nou contract pe care a pus mâna Gina Pistol este pentru o reclama Carrefour, pentru care se pare ca a primit 4.000 de euro.

S-a dezbracat de patru ori in Playboy, iar barbatii din toata tara viseaza la formele ei apetisante. Fara doar si poate, Gina Pistol e una dintre cele mai frumoase si mai dorite femei din tara, iar patronii marilor firme stiu bine acest lucru.

Tocmai de aceea, frumoasa blonda are contracte de imagine pe banda rulanta, care ii aduc in conturi mii de euro, luna de luna. Ultima lovitura a dat-o in urma cu trei saptamâni, atunci când a semnat un contract extrem de avantajos cu firma Carrefour, pentru a deveni imaginea marcii de haine Tex, intelegere pentru care se pare ca a fost platita cu aproximativ 4.000 de euro.

Astfel, Gina Pistol a fost protagonista unei sedinte foto extrem de incitante, alaturi de frumuselul actor Vladimir Draghia, in compania caruia s-a distrat o zi intreaga.

Click aici pentru a vedea ce a declarat Gina.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri