Setari Cookie-uri

Ashton Kutcher, indragostit de fiica sa vitrega?!

Intortocheate mai sunt caile showbizului.

Anul trecut i-a distrus inima lui Demi Moore deoarece a inselat-o pe aceasta chiar in ziua aniversarii lor. Si nu se opreste aici. Se pare ca Ashton Kutcher are o noua pasiune: Rumer Willis, fiica lui Demi Moore.

Este cunoscut faptul ca cei doi se intelegeau destul de bine in perioada in care Demi si Ashton erau impreuna, insa se pare ca intre ei ar fi mai mult decat o simpla prietenie. Paparazzi s-au pus pe treaba si i-au surprins pe amandoi impreuna, in masina actorului din Two and a Half Men, incercand sa se ascunda. Cand au vazut ca sunt fotografiati, Ashton si-a acoperit fata cu mana, in timp ce Rumer s-a lasat cat mai jos pe scaunul pasagerului pentru a trece neobservata.

"Ashton si Rumer se iubesc foarte mult. Ei sunt impreuna indiferent de ce intampla cu lumea din jurul lor. Rumer il vede pe Ashton precum un confident, un barbat care ii ofera incredere si o sustine in toate deciziile pe care le ia. Lor nu le pasa de nimeni, sunt foarte buni prieteni si tin cu adevarat unul la altul.", a povestit o sursa despre cei doi informeaza DailyMail.

Citește și:

Click aici pentru a vedea fotografiile.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.