Setari Cookie-uri

Usher si Adele vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Adele si baietii de la LMFAO sunt marii castigatori ai galei Billboard Music Awards 2012. Cantareata britanica a primit 12 trofee, din cele 18 nominalizari primite, informeaza Click.

Usher este un baietel speriat. Cantaretul si-a dat in judecata fosta sotie, sustinand ca aceasta a incercat sa o atace pe actuala iubita a lui si ca pe el l-a batut. Se pare ca de vina a fost gelozia, femeia facand o criza in timp ce i-a vazut pe cei doi impreuna pe strada, informeaza DailyMail.

Trupa Mandinga, favorita la Eurovision. Intr-un clasament realizat de ziaristii acreditati la Eurovision si de membrii delegatiilor participante, Mandinga este favorita numarul 1 a concursului european, informeaza Libertatea. Noi le uram mult succes in aceasta competitie.

Botezatu nu isi mai poate tine mainile acasa. Acesta a fost prezent aseara, alaturi de Bianca, in platoul emisiunii Cancan Tv. Dorindu-si sa vada lumea cat de macho este el, Bote a inceput sa o mangaie pe Bianca, spre multumirea organizatorilor. "Ce-ai, ma?! Esti in calduri?!", l-a intrebat fastacita blondina, informeaza Cancan.

Citește și:

Miley Cyrus, cunoscuta si sub numele de Hannah Montana, nu mai este o adolescenta. Abia ce a implinit 20 de ani ca vedeta deja da sfaturi despre sex. "Sexul este frumos si magic. Este singurul mod prin care cream si este singurul mod in care viata merge mai departe.", a declarat tanara, informeaza Libertatea.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.