Setari Cookie-uri

Foto: Madalina Ghenea s-a facut de ras la Cannes

Cum a reusit Madalina Ghenea sa iasa in evidenta?

Madalina Ghenea a stralucit in rochiile marca Roberto Cavalli, la Festivalul de la Cannes. Fashion editorul Iulia Albu arunca in aer, insa, toate declaratiile facute de actrita care sustine ca vestimentatiile au fost create special pentru ea.

Romanca a facut furori, in acest an, pe covorul rosu, la Cannes. Toata lumea a admirat-o, atat pentru rochiile purtate, create special pentru ea, asa cum a sustinut romanca, insa nimeni nu s-a gandit ca actritei ii va "scapa" un lucru foarte important.

Una dintre rochiile imbracate de Madalina pe covorul rosu a fost purtata cu un an in urma de o alta vedeta, cantareata Cheryl Cole. Astfel ca, Madalina a reusit sa faca o mare gafa doar din cauza ca stilistul personal nu a fost atent.

Nici una dintre creatiile purtate de romanca nu au fost din colectia 2012

"Madalina Ghenea este o femeie deosebit de frumoasa, trasaturile sale aducandu-mi aminte de Sophia Loren, una dintre cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor. In 2011, Cheryl Cole «fura» blitz-urile fotografilor cu aceeasi rochie argintie cu spatele gol creata de Roberto Cavalli. Acest mic «amanunt» ar fi trebuit sa fie cunoscut de catre stilistul Madalinei, care ar fi putut evita astfel neplacutul incident", a spus Iulia Albu.

Citește și:

Click aici pentru a vedea fotografiile.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.