Setari Cookie-uri

Andreea Marin si Selena Gomez vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Madalina Ghenea vrea la Hollywood. Modelul face tot posibilul sa fie observata de vreun producator de filme, incat se cupleaza numai cu marii actori. Pana acum aceasta a avut o relatie cu Leonardo Dicaprio, Adrien Brody si, mai nou, presa de peste ocean vehiculeaza ca s-ar iubi cu Gerard Butler, informeaza Click.

Andreea Marin Banica se va intalni sambata aceasta cu celebra Sohia Loren. Vedeta a fost invitata la Marsilia sa participe la inaugurarea vasului de croaziera MSC Divina, a carui imagine este renumita actrita. Cu acest prilej, vedeta de televiziune va realiza un interviu cu celebra actrita, ce urmeaza a fi publicat in numarul urmator al revistei Business Woman.

Selena Gomez nu mai are Facebook. Cantareata a ramas fara contul sau de Facebook, dupa ce un hacker i-a spart parola de pe reteaua de socializare. De asemenea, acesta a postat in numele Selenei mesajul "Justin Bieber e de rahat", informeaza Click.

Citește și:

Printul William, emotii la nunta. Actualul duce de Cambridge a spus ca in noapte de dinaintea nuntii cu frumoasa Kate Middleton nu a reusit sa adoarma, desi stia ca il asteapta o zi plina, a declarat William informeaza Libertatea. Se pare ca de vina au fost emotiile, dar si miile de oameni care se adunasera in apropierea palatului si faceau galagie.

Fiica lui Whitney Houston a dat de bucluc. Bobby Kristina risca 6 luni dupa gratii deoarece se juca la masinile dintr-un casino, cu toate ca legea din Nevada prevede ca trebuie sa ai 21 de ani pentru a face acest lucru, informeaza Libertatea.

Featured foto by Tashatuvango via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.