Vedeta de televiziune nu a putut sa stea departe de faima, barfe si celebritate. Chiar daca duce o viata frumoasa in Monaco, pe spinarea fostului sot, acolo nimeni nu o opreste pe strada sa ii ceara un autograf, lucru destul de grav pentru o diva.

Foto: Mihaela Radulescu, schimbare socanta de look! Cum ii sta cu parul scurt si breton?

Si pentru ca tot fostul sot i-a oferit o slujba in Romania, Mihaela a inceput sa aiba pretentii, crescandu-si onorariul in mod exorbitant. Odata cu revenirea in tara, ofertele au inceput sa curga lant din partea organizatorilor de evenimente insa, spre nemultumirea lor, putini sunt cei care si-o pot permite acum pe diva.

Mihaela face o selectie drastica a evenimentelor la care este invitata si, cu cat evenimentul este mai important cu atat ea pretinde un tarif mai mare. Potrivit Click, vedeta cere 5.000 de euro pe ora:

"Am vrut-o neaparat pe Mihaela Radulescu sa prezinte acest concurs. Din pacate, onorariul pretins este peste bugetul nostru, asa ca ne vom reorienta spre o alta vedeta cunoscuta, care nu cere atat de multi bani.", a declarat unul dintre organizatorii evenimentului, care a dorit sa isi pastreze anonimatul.

Sursa foto prima pagina:

© INTACT IMAGES/Jurnalul National/Lucian Alecu

Foto: Mihaela Radulescu si-a schimbat RADICAL look-ul. Cum arata acum?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: