Setari Cookie-uri

Liviu Varciu si Jessica Simpson vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Primul loc la Eurovision a fost castigat de Suedia. Romania, reprezentata de Mandinga cu piesa "Zaleilah" (compusa de Costi Ionita) s-a clasat pe locul 12.

Jessica Simpson, platita pentru a slabi. Vedeta a semnat un contract cu compania Weight Watcher de a deveni imaginea acesteia daca va reusi sa dea jos 25 de kilograme, primind astfel 4 milioane de dolari, informeaza Click.

Cristian Mungiu, castigator la Cannes. Barbatul a fost premiat pentru cel mai bun scenariu (al filmului "Dupa dealuri"), in timp ce actritele Cosmina Stratan si Cristina Flutur au primit premiul pentru interpretare, informeaza Libertatea.

Shiloh, primul copil biologic al cuplului Brangelina, implineste azi 6 anisori. Prima fotografie cu micuta a fost vanduta site-ului Getty Images pentru pretul de 7.6 milioane de dolari. Toti banii au fost donati centrelor de caritate din Africa. Click aici pentru a vedea o serie de fotografii cu micuta Shiloh.

Citește și:

Liviu Varciu reuneste trupa L.A. Acesta va urca pe scena alaturi de fostii sai colegi la Romanian Music Awards. "Abia astept, o sa fie ca acum 10 ani cand eram tineri, celebri si bogati. E ca intalnirea de 10 ani dupa liceu, de care nu am avut parte, asa ca o sa ma bucur de reuniunea asta. Era momentul ca organizatorii evenimentelor mari din Romania sa faca pasul asta si sa ne readuca pe scena", a declarat Liviu informeaza Cancan.

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.