Setari Cookie-uri

Video: Vezi aici la ce s-au uitat 8 milioane de femei

De foarte multe ori frumusetea nu exista, ci se formeaza.

Cassandra Bankson, o tanara de doar 19 ani, face senzatie pe internet. Aceasta are grave probleme cu tenul, fata ei fiind plina de cosuri si cicatrice. Ceea ce este demn de admirat este faptul ca nu a asteptat ca acneea sa ii dispara, ci a facut tot posibilul sa scape de ea. Si, cum nu i-a reusit, si-a dat seama ca poate sa o acopere daca foloseste produse de cosmetica de buna calitate.

Tanara a postat un videoclip in care isi arata adevarata fata, fara niciun pic de machiaj, si isi impartaseste tehnicile sale de machiaj. Clipul sau a adunat peste 7.7 milioane de vizualizari.

Ca rezultat al succesului sau, Cassandra a fost invitata la emisiunea Good Morning America pentru a vorbi despre viata sa. Potrivit DailyMail, toata lumea de la scoala radea de ea din cauza problemei cu tenul. Acest lucru a facut-o si mai mult sa lupte impotriva acneei, incercand sa gaseasca o metoda potrivita care sa ii acopere in profunzime cosurile.

Citește și:

A avut curajul sa apara pe Youtube nemachiata, aratandu-ne adevarata fata si rutina sa zilnica de machiere. Acum tanara este model si foarte multe companii o solicita shootinguri si spoturi publicitare:

"Cosurile mele sunt un dezastru. Niciodata nu am reusit sa scap de ele, insa spre multumirea mea am invatat sa le ascund. Am filmat videoclipul in noiembrie, anul trecut, insa mi-a luat mai mult de o luna ca sa il postez. Mi-a fost frica de reactiile oamenilor, credeam ca vor rade de mine, asa cum faceau colegii mei de la scoala. Dar m-am gandit la toate fetele care au aceeasi problema si mi-am zis ca daca pot sa ajut macar o persoana, va merita efortul.", a declarat Cassandra Bankson.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.