Setari Cookie-uri

Video socant: O mama nebuna si o copilarie distrusa

Ce se va alege de acest copil?

Are numai sase ani, insa se crede printesa lumii si are o personalitate care te sperie. Alana, fiica unei femei care nu stie ce vrea de la viata, are propriul sau reality-show, care va aparea din luna ianuarie pe miciile ecrane.

Mama fetitei a fost acuzata de reprezentantii emisiunii Toodlers and Tiaras de faptul ca o obliga pe micuta sa consume foarte multe bauturi cu cafeina.

"Sucul go-go ma face sa rad si sa ma joc. Dar cateodata ma face sa ma simt ciudat, de parca as vrea sa ii smulg tot parul din cap mamei mele. Sucul meu special ma ajuta sa castig.", a declarat Alana.

"Sucul special pe care il dau fiicei mele nu ii face rau. Multe mame nu stiu ce este in suc, de aceea ma acuza ca imi ranesc copilul. Fiecar mama foloseste ceva pentru ca fiica sa sa poata fi mai activa. Sucul meu doar ii ofera mai multa energie. Nu o ranesc, ci doar o antrez pentru concurs. Daca e bun pentru copil, atunci foloseste-l.", a declarat mama.

Citește și:

Emisiunea va prezenta viata intregii familii: Alana si mama sa mergand la supermarket (femeia este supranumita Regina Cupoanelor deoarece cumpara tot ce este la reducere) si vor fi prezente si celelalte trei surori (Lauryn, numita si Dovlecel, in varsta de 12 ani, Jessica, in varsta de 15 ani, si Anna, cel mai mare copil din familie – 17 ani si insarcinata), informeaza DailyMail.

"Celelalte fete trebuie sa fie nebune daca au impresia ca ma vor bate pe mine, copilul din miere boo-boo. Sunt un super star, particip la toate concursurile de frumusete. Vreau sa castig pentru ca imi place sa castig bani.", spune Alana.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.