Setari Cookie-uri

Ashton Kutcher si Adela Popescu vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Ashton Kutcher se intoarce la emisiunea care i-a adus faima. Actorul revine cu un nou sezon din Punk'd, prima vedeta pacalita fiind nimeni alta decat Kim Kardashian, informeaza DailyMail.

Eva Longoria se pregateste sa fie nasa. Actrita o va nasi pe micuta Harper, fiica Victoriei Beckham, informeaza Libertatea. "Victoria m-a intrebat daca vreau sa fiu nasa lui Harper si bineinteles ca i-am zis ca da. Sunt de-a dreptul incantata. Harper e adorabila.", a declarat Eva Longoria.

Andreea Banica are emotii sa urce pe scena RMA. “Am emotii de fiecare data cand urc pe scena Romanian Music Awards, iar unul dintre momentele mele preferate a fost atunci cand am cantat cu Inna. A fost o experienta pe care nu pot s-o uit”, a marturisit Andreea Banica intr-un interviu pentru Music Channel.

Anda Adam a detronat-o pe Madonna in Azerbaijan. Piesa Can you feel love al Andei Adam a ajuns numarul 1 la cel mai mare post de radio din Azerbaijan si a detronat-o pe Madonna si al sau hit Girls Gone Wild. Regina Pop a cazut astfel pe locul 2, in favoarea romancei. Mai mult pe pozitiile inferioare se afla artisti internationali in voga, precum Pitbull, Shakira, Usher, Justin Bieber, dar si romanii Tom Boxer si Deepcentral.

Citește și:

Adela Popescu, mult prea deschisa. Actrita da din casa, vorbind pana si despre metoda ei de contraceptie: "Ca femeie este bine sa fii pregatita fizic si psihic pentru aceasta etapa (rolul de mama). Personal, am ales sa folosesc un inel contraceptiv. Este o varianta care mi se potriveste perfect: este usor de folosit si se aplica o data pe luna, motiv pentru care nu stau stresata zilnic.", a declarat vedeta informeaza Cancan.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.