Setari Cookie-uri

Demi Moore si Brad Pitt vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Fiica lui Demi Moore, arestata. Scout Willlis (20 de ani), fiica cea mica a lui Demi Moore si a actorului Bruce Willis a fost arestata de curand deoarece a folosit un act de identitate fals pentru a-si cumpara bauturi alcoolice, informeaza DailyMail.

Brad Pitt o readuce pe Marilyn Monroe pe micile ecrane. Actorul vrea sa ocupe locul regizorului si sa realizeze alaturi de Andrew Dominik un film despre viata frumoasei blondine, informeaza Libertatea.

N&D se reuneste special pentru editia aniversara Romanian Music Awards. Delia insa, are planuri mari daca publicul va fi pe masura dorintelor ei. Intr-un interviu acordat Music Channel, Delia marturiseste in exclusivitate ca este foarte posibil sa reuneasca trupa N&D, daca publicul isi va dori acest lucru: “Cantam impreuna si pe viitor daca publicul isi va manifesta dorinta”.

Citește și:

Ramona Badescu a fost o aparitie incantatoare in cadrul emisiunii prezentata duminica de Mihaela Radulescu la Realitatea TV! Frumoasa actrita i-a lansat o provocare Mihaelei Radulescu, si anume, de a-i boteza copilul, atunci cand o sa devina mamica! De asemenea, cele doua vedete si-au propus sa se viziteze, fie la Roma, fie la Monte Carlo, si sa bea o cafea impreuna oricand au mai mult timp liber!

Morris isi asigura vocea. Cantaretul, cunoscut pentru piesele Desire si Havana Lover, face tot posibilul pentru a nu ramane fara glas, asa ca a decis sa isi asigure vocea pentru 50.000 de euro, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.