Setari Cookie-uri

Video: Secrete de la nunta lui Teo

Viata o rasplateste pe Teo.

Teo Trandafir s-a casatorit cu barbatul visurilor sale weekendul acesta. Vedeta de televiziune a imbracat rochia de mireasa si s-a bucurat de fiecare moment al celei mai frumoase zile din viata sa.

"Am stat tot timpul pe ringul de dans, de am facut basici in talpa.", a declarat Teo informeaza Libertatea.

Tatal vedetei, Ion Uta, a asteptat pana in ultima clipa sa fie invitat la nunta fiicei sale, insa aceasta nu a putut trece peste problemele pe care le-au avut, asa ca a preferat sa il tina departe. "Am aflat din ziar si am verificat sa vad daca mi-a trimis mesaj. Aveam 300 de sms-uri si nu apucasem sa le citesc decat aseara foarte tarziu! Era un mesaj rece, politicos, ceva cu mult succes in noua ta viata.", a mai spus Teo.

Pe de alta parte, tatal lui Teo se apara si spune ca nu stie cu ce a gresit de nu a fost invitat la nunta fiicei sale:

Citește și:

"Nici eu nu inteleg ce am facut, de unde mi se trage. Ea zice ca relatiile s-au stins de mult, nu e asa. Acum cateva luni imi spunea ca ma iubeste ca pe un soare. Mi-a reprosat ca am vorbit cu presa. Nu am spus nimic rau despre ea.. Nu am spus nimic cu intentie rea. Nu am dorit sa imi fac reclama. Sunt medic si lucrez de 50 de ani in meseria asta, nu am de ce sa ma afirm si sa-mi fac reclama la televizor.", a declarat Ion Uta, informeaza Click.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.