Setari Cookie-uri

Madonna si Angelina Jolie vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Madonna, o bunicuta obraznica. Cantareata se teme de imbatranire, asa ca face tot posibilul pentru a iesi in evidenta si a fi bagata in seama. Probabil ca simte ca pierde teren in fata celorlalte vedete. De aceea, la cel mai recent concert sustinut de artista, aceasta a decis sa faca un numar de striptease pe scena, aratandu-si intentionat sanul, informeaza DailyMail. Click aici pentru a vedea fotografiile si filmuletul cu penibilul moment.

Trupa Mandinga, teapa la RMA. Mandinga a anuntat in ziua premiilor Romanian Music Awards ca este castigatoarea premiului "Cea mai buna trupa". Din pacate pentru membrii trupei, trofeul a fost inmanat formatiei Dj Project, informeaza Click.

Angelina Jolie, amenintata cu moartea. O grupare terorista din Serbia a transmis un mesaj actritei, spunand ca o va asasina chiar in ziua casatoriei sale. Se pare ca motivul pentru care Angelina a intrat in atentia gruparii este filmul realizat chiar de ea, ca regizor, film ce are la baza conflictul dintre sarbi si bosniaci, un subiect foarte sensibil, informeaza Libertatea.

Citește și:

Andreea Banica si CRBL, rasfatati la gala RMA. Cei doi au fost vedetele privilegiate ale evenimentului, organizatorii satisfacandu-le toate pretentiile. In timp ce toti artistii s-au inghesuit sa isi schimbe tinutele intr-o cladire situata in spatele scenei, Andreea si CRBL au fost tratati precum adevarate vedete internationale, fiecare avand propria rulota pentru a se schimba, informeaza Cancan.

Guess Who este artistul care anul acesta a plecat acasa cu cele mai multe trofee Romanian Music Awards. Nominalizarile la “Best Album” si “Best Hip-Hop” au fost castigate detasat de Laur, acestor doua trofee adaugandu-se si premiul special pentru “Cea mai difuzata piesa”. Asadar, Guess Who este oficial marele castigator la Romanian Music Awards 2012, cel mai votat dintre artistii romani.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.