Vanity Wonder este femeia cu fundul minune: urias, perfect (in opinia sa), aproape natural si adorat de majoritatea barbatilor. A cheltuit aproape 15.000 de dolari pe injectii pentru solduri si fund si este multumita de aspectul sau.

Foto: Kim Kardashian a pozat complet GOALA. Imaginile care fac inconjurul lumii

.
Vanity are 30 de ani si este mama, insa asta nu a facut-o sa renunte la visul sau. si anume acela de a avea un fund care sa starneasca invidie sau aprecieri. O data ce a aflat despre injectiile cu silicon, aceasta a vrut sa le incerce, iar acum este dependenta de ele.

"Exista foarte multe persoane care vorbesc urat despre femeile care recurg la operatiile estetice sau la injectiile cu silicon. De aceea, femeile care fac asta, prefera sa tina secret. Eu am hotarat sa fac public lucrul acesta si sa nu ii las pe ei sa ghiceasca. Nu este vorba despre ce crede lumea. Nu ma intereseaza parerea celor din jurul meu. Fac asta pentru ca ma simt bine si imi plac rezultatele.


Da, am avut un fund si inainte, insa nu unul ca cel pe care il am acum. Nu imi placea ce vedeam: era prea micut pentru gusturile mele. Am vrut ca imaginea pe care o vad in oglinda sa ma multumeasca
.", a declarat Vanity Wonder, informeaza DailyMail.

Sursa foto: Facebook

Video: "Esti nebuna!" Femeia care a ridicat greutati de 100 de kg pana in ziua nasterii!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: