Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu si Madonna vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Mihaela Radulescu, o diva in adevaratul sens al cuvantului. Vedeta a marturisit de curand ca va fi decorata de regele Mihai. "O sa ma laud cu ceva acum. Am primit o veste grozava: majestatea sa Regele Mihai a decis sa ma decoreze. Pe 26 iunie voi primi o medalie de onoare din partea lui.", a marturisit Mihaela Radulescu, informeaza Click.

Laura Cosoi este libera... la mare. Vedeta s-a saturat de telefoanele primite de la ziaristii curiosi si de toate intrebarile adresate, asa ca a decis sa fuga de zarva care s-a format in jurul ei dupa despartirea de Smiley. Aceasta a optat pentru o vacanta in insula Thassos, Grecia, informeaza Cancan.

Madonna, probleme grave. Nici nu a inceput bine turneul, ca deja a socat: mai intai si-a aratat sanii, apoi si-a ridicat fusta pentru a i se vedea fundul. Si toate astea intentionat, in fata miilor de fani care venisera sa ii asculte piesele. Motivul pentru care se comporta astfel? Se pare ca, pe langa atentia pe care o vrea, Madonna are grave probleme psihiatrice, informeaza Libertatea.

Citește și:

Probleme in paradis. Unul dintre cele mai indragite cupluri din lume, pe cale sa se desparta. Antonio Banderas si Melanie Griffith trec printr-o criza serioasa si sunt pe cale sa divorteze. Se pare ca singurul lucru care inca ii mai tine impreuna este legat de milioane de dolari pe care le-au strans de cand s-au casatorit, informeaza Click.

sursa foto prima pagina: © INTACT IMAGES/Jurnalul National/Lucian Alecu

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.