Setari Cookie-uri

Foto: Cum merge o pitipoanca la plaja

Courtney Stodden revine.

Intr-o industrie in care afirmarea este tot mai dificila din cauza faptului ca trebuie sa vii cu ceva nou daca vrei sa fii bagat in seama, o pitipoanca reuseste de fiecare data sa atraga privirile curiosilor. Courtney Stodden este o tanara de doar 17 ani si este maritata cu actorul Doug Hutchinson (51 de ani).

Blondina face tot posibilul pentru a fi in centrul atentiei. Si pentru ca paparazzi nu se bat sa ii faca poze, aceasta are propriul fotograf, care ii sta tot timpul la dispozitie. Face poze, dupa care le trimite la diverse publicatii sau le urca pe pagina sa de Facebook pentru a arata lumii intregi cat de piti este ea.

De curand, domnisorica a fost la plaja. Si-a cumparat lotiune de plaja roz, si-a tras costumul de baie roz pe ea, si-a scos din dulap prosopul de baie roz si a luat de la naftalina geanta de plaja roz. Bineinteles ca tot rozul acesta a fost accesorizat cu tocuri de stripteusa de 20 de cm, ruj de buze alb si muuuuult solar inainte. Rezultatul? O pitipoanca mult prea arsa la creier incat sa se mai poata arde la soare.

Citește și:

Featured foto by Maridav via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.