Setari Cookie-uri

Afla aici: Cat va plati Johnny Depp pentru despartire?

Johnny Depp plateste pentru infidelitate.

Actrita si cantareata franceza Vanessa Paradis va primi compensatii financiare de 100 de milioane de lire sterline (156 de milioane de dolari) in urma despartirii de Johnny Depp, dupa o relatie care a durat 14 ani, relateaza Mediafax.ro.

Cei doi artisti, care au impreuna doi copii - Lily-Rose, in varsta de 13 ani, si Christopher, in varsta de 10 ani, caruia i se mai spune si "Jack" -, au anuntat miercuri ca s-au despartit de comun acord dupa o relatie care a durat 14 ani, iar artista franceza urmeaza sa primeasca o suma mare de bani, chiar daca nu a fost casatorita cu Johnny Depp, informeaza contactmusic.com.

Potrivit presei britanice, Johnny Depp a acceptat sa plateasca 100 de milioane de lire sterline actritei si cantaretei Vanessa Paradis, pentru a mentine cu aceasta o relatie lipsita de tensiuni pe viitor si pentru ca nu doreste ca despartirea lor sa faca obiectul unui proces la tribunal.

Citește și:

Avocatul american Robert Naschin a declarat pentru tabloidul The Sun: "Daca ei ar fi fost casatoriti, sotia lui Johnny Depp ar fi putut sa solicite pur si simplu 50% din averea lui, o pensie alimentara pentru ea si o pensie lunara pentru intretinerea copiilor. Insa, intrucat ei nu au fost casatoriti, aceasta metoda nu se aplica.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.