Setari Cookie-uri

De rasul curcilor: Emma Watson si-a vopsit catelul roz

Emma Watson este dornica de atentie.

Picasso a avut perioada lui roz, iar acum este randul catelusului actritei, Darcy. Emma a hotarat ca este timpul pentru o schimbare de look (nu pentru ea, ci pentru bietul animal), asa ca si-a vopsit catelul intr-o nuanta de roz bombon.

Tratamentul a costat peste 90 de lire, iar acum bishonul are un look invidiat de multe pitipoance. Emma si-a scos mandra catelul la plimbare, etalandu-i noua imagine:

"Emma l-a vopsit pe Darcy de doua ori. Rozul este culoarea preferata a tuturor femeilor care aleg sa isi vopseasca animalele de companie. Vopseaua nu face niciun rau catelului deoarece nu contine substante toxice, fiind realizata din uleiuri vegetale.", a declarat stilistul catelului, informeaza DailyMail.

Emma Milne, un veterinar cunoscut, nu este de acord cu acest trend, sustinand ca vopseaua face rau animalelor: "Cainii nu sunt obiecte cu care te joci. Nu sunt papusi. Daca pui vopsea pe blana animalelor, le-ai putea rani. Chiar daca vopseaua este sigura, poti distruge imaginea catelului si ii poti schimba mirosul. In mod direct, o asemenea schimbare poate avea efecte in felul in care catelul interactioneaza cu alti catei. Cainele este o fiinta care nu a avut nimic de spus cu privire la vopseaua roz.", a declarat veterinarul.

Citește și:

Featured foto by Javier Brosch via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.