Setari Cookie-uri

Elena Gheorghe si Katy Perry vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Elena Gheorghe se pregateste de nunta... din nou. Dupa ceremonia civila organizata anul trecut este timpul si pentru ceremonia religioasa. Nunta va avea loc la inceputul lunii iulie, vor exista 7 domnisoare de onoare, iar mireasa va purta doua rochii, informeaza Click.

Asa mama, asa fiica. Lourdes, fiica Madonnei are de la cine invata cand vine vorba despre sexualitate. Tanara are doar 15 ani, insa asta nu o impiedica sa fie putin "erotica". Aceasta si-a facut o poza destul de compromitatoare avand in vedere varsta sa: in timpul turneulul Madonnei, in culise, Lourdes se juca putin cu aparatul si costumatiile mamei sale. Click aici pentru a vedea ce a iesit.

Katy Perry vrea o pauza. Cantareata a declarat de curand ca este timpul sa se retraga din lumea muzicala pentru a isi pune ordine in viata, informeaza DailyMail. Oare a afectat-o atat de mult stirea conform careia Russel Brand se recasatoreste?

Citește și:

Baietii de la Vunk nu pot canta in limba engleza. Cornel Ilie, solistul trupei a declarat ca ii este imposibil sa faca muzica in limba engleza: "Nu am putut niciodata sa cantam in limba engleza. Si asta pentru ca nu simti aceleasi emotii ca in limba romana.", a declarat acesta, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.