Setari Cookie-uri

Ashton Kutcher si Natalie Portman vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Ashton Kutcher si Mila Kunis sunt impreuna. Chiar daca cei doi actori nu vor sa recunoasca sub nicio forma ca au o relatie, ei au fost fotografiati de nenumarate ori impreuna, in ipostaze intime, informeaza TheSuperficial.

Horia Brenciu se insoara. De curand cantaretul a aflat ca va fi tata pentru prima data si este in culmea fericirii. Brenciu este mai hotarat ca niciodata sa isi intemeieze o familie si spune ca urmeaza sa o ceara pe iubita sa de sotie, informeaza Click.

Daniela Crudu este somera. Vedeta a renuntat la cariera sa in televiziune deoarece nu a mai suportat sa fie bataia de joc a tuturor invitatilor la emisiunea la care era asistenta. “S-a saturat sa fie facuta in fel si chip la televizor si vrea sa ramana doar pe prezentarile de moda.”, a declarat o sursa apropiata Crudutei, informeaza Cancan.

Katie Holmes va ramane pe strazi. Tom Cruise a facut tot posibilul ca mama copilului sau sa nu primeasca niciun banut din averea sa, nici macar ceea ce i se cuvenea din contractul prenuptial. Potrivit TheSuperficial, actrita este mai mult decat fericita sa scape de casatorie, reprezentantul acesteia spunand ca nu va avea nevoie de nimic, ea dorindu-si doar libertate.

Citește și:

Natalie Portman se pregateste de maritis. Actrita se va casatori cu logodnicul sau, Benjamin Millepied, iar ceremonia va avea loc in mare secret departe de ochii presei si ale curiosilor, informeaza Click. “Natalie si Ben se vor casatori in Big Sur. Este unul dintre locurile preferate ale lui Natalie. Aceasta nunta este pentru prietenii apropiati si pentru familie. Ei nu au trimis invitatii. Natalie nici macar nu isi va cumpara o rochita.”, a declarat o sursa.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.