Setari Cookie-uri

Marius Moga si Carmen Bruma vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu cele mai picante stiri din lumea mondena.

Cameron Diaz nu vrea sa se marite. Actrita este convinsa de faptul ca mariajul nu este de ea. In urma esecurilor in dragoste (Matt Dillon, Justin Timberlake, Alex Rodriguez – barbatii cu care a avut cele mai lungi relatii), Cam sustine ca ii este atat de bine singura incat simte ca nu are nevoie de o familie pentru a fi fericita, informeaza Click.

Marius Moga, casatorit cu Iulia Vantur. Da, dar nu de preot... ci de un haker de pe Facebook. Statusul artistului a fost modificat din single in married – la fel s-a intamplat si cu pagina Iuliei Vantur. Contactat de Libertatea, Marius a declarat:

Nu este nimic adevarat... ati innebunit? NU m-am casatorit cu Iulia Vantur. Noi nu ne-am certat niciodata, deci nu avem de ce sa ne impacam. Am ramas prieteni, noi ne vedem... Nu ne-am despartit in stilul acela autentic romanesc, in care sa ne improscam cu noroi. Nu am de gand sa ma casatoresc si nici sa incep o relatie cu ea.

Citește și:

Ceva dulce... cu Carmen Bruma. Vedeta este un expert in bucatarie: stie ce sa manance pentru a fi sanatoasa si a a arata bine. Carmen a postat pe contul sau de Facebook o fotografie cu „desertul” ei preferat: „Solutie simpla pentru pofta de dulce: Miere de salcam – 2 lingurite, plus un pahar cu apa. E bine tolerata si de diabetici datorita cantitatii mari de fructoza. Eu o folosesc si la mastile cosmetice, in diverse combinatii. Conditia este ca mierea sa fie pura, fara zahar si alte infuzii adaugate.”, a scris ea pe Facebook.

Jay Sean a lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste So High si este cel de-al doilea single extras de pe albumul Whorth It All, informeaza Urban.ro

Featured foto by alphaspirit via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.