Vezi aici cat a facut dintr-o reclama.

Grupele sanguine si temperamentul

Cantareata americana Beyonce a incheiat cu compania de bauturi racoritoare Pepsi un contract de sponsorizare in valoare de 50 de milioane de dolari pe an, informeaza hollywoodreporter.com, potrivit Mediafax.

Artista americana va aparea in noua campanie publicitara a grupului Pepsi, ce va fi lansata la inceputul anului 2013, dar si pe o editie limitata de cutii de bauturi racoritoare. Totodata, Pepsi va sponsoriza o serie de proiecte initiate de Beyonce, in cadrul unui parteneriat creativ.

Noul contract de colaborare dintre Beyonce si Pepsi va intra in vigoare cu ocazia show-ului pe care artista americana il va sustine in pauza galei Super Bowl 2013 - finala campionatului de fotbal american -, sponsorizata de compania de bauturi racoritoare.

Beyonce, care a aparut in mai multe reclame pentru Pepsi inca din 2002, va aparea in noua campanie publicitara a companiei americane, care va fi lansata in primul trimestru al anului 2013, dar si pe o editie limitata de cutii Pepsi, ce va fi lansata in luna martie.

In schimb, Pepsi va sponsoriza o serie de proiecte creative initiate de Beyonce si va contribui la promovarea celui de-al cincilea album de studio al artistei americane. Contractul, incheiat pe mai multi ani, are o valoare de 50 de milioane de dolari pe an.

Cum sa SLABESTI in functie de GRUPA SANGUINA
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: