Un nou scandal la Hollywood: "Te numesc idioata". Cine a spus asta?

Un nou scandal la Hollywood:
Kudika
11 Ianuarie 2013

Si sa vezi cearta.

Sharon Osbourne, sotia rocker-ului Ozzy Osbourne, sare la gatul cantaretei Lady Gaga, dupa ce aceasta a indraznit sa ii critice fiica (pe Kelly Osbourne).

Sharon a scris o mica scrisoare publica pentru a vedea toata lumea care este parerea ei despre Gaguta:
“Te numesc idioata pentru ca ai 32 de milioane de followers care iti urmaresc fiecare cuvant pe care il scrii si tu te hotarasti sa o criciti pe Kelly. Esti atat de disperata incat vrei sa faci asta public?” – scrie Sharon Osbourne, informeaza Dailymail.

De unde a inceput scandalul? Pai totul a pornit de la declaratiile pe care Kelly le-a facut referitoare la greutatea lui Lady Gaga:

Cred ca este insarcinata deoarece a inceput sa isi acopere corpul si am vazut ca a facut asta de mai multe ori. Chiar si stilul ei s-a schimbat, nu iti poti vopsi parul blond cand esti insarcinata.” – a declarat Kelly intr-o emisiune televizata.

Fanii furiosi ai lui Lady Gaga au sarit imediat, amenintand-o pe Kelly cu moartea. Acest lucru a determinat-o pe Sharon sa faca publica scrisoarea. Dar ce vina are Gaga in toate astea? Sau vedetele astea au nevoie de publicitate?

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri