Sharon Osbourne, sotia rocker-ului Ozzy Osbourne, sare la gatul cantaretei Lady Gaga, dupa ce aceasta a indraznit sa ii critice fiica (pe Kelly Osbourne).

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Sharon a scris o mica scrisoare publica pentru a vedea toata lumea care este parerea ei despre Gaguta:
“Te numesc idioata pentru ca ai 32 de milioane de followers care iti urmaresc fiecare cuvant pe care il scrii si tu te hotarasti sa o criciti pe Kelly. Esti atat de disperata incat vrei sa faci asta public?” – scrie Sharon Osbourne, informeaza Dailymail.

De unde a inceput scandalul? Pai totul a pornit de la declaratiile pe care Kelly le-a facut referitoare la greutatea lui Lady Gaga:

Cred ca este insarcinata deoarece a inceput sa isi acopere corpul si am vazut ca a facut asta de mai multe ori. Chiar si stilul ei s-a schimbat, nu iti poti vopsi parul blond cand esti insarcinata.” – a declarat Kelly intr-o emisiune televizata.

Fanii furiosi ai lui Lady Gaga au sarit imediat, amenintand-o pe Kelly cu moartea. Acest lucru a determinat-o pe Sharon sa faca publica scrisoarea. Dar ce vina are Gaga in toate astea? Sau vedetele astea au nevoie de publicitate?

Top 10 diete ale anului 2014
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: