Setari Cookie-uri

Iulia Albu da de pamant cu Bianca Dragusanu. Declaratia care te va bucura

Iulia Albu o pune la punct pe Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu si Iulia Albu sunt intr-un continuu scandal de cateva luni bune. Nimeni nu stie de la ce a inceput aceasta cearta, insa un motiv este sigur: nimeni nu cedeaza.

Recent, Bianca a spus prietenilor sai ca pentru ea Iulia Albu este "o maimuta cu studii inalte si belciug in nas!".

Mai mult, blonda lui Slav a continuat ca singurul motiv pentru care lumea o baga in seama pe Iulia este faptul ca aceasta a fost sotia designerului Mihai Albu:

"Daca nu era maritata cu Mihai Albu nici ea nu statea pe canapele la emisiuni. El a facut-o celebra. Pana acum am inchis ochii. M-am saturat de jignirile ei, iar in privinta studiilor inalte e vai si amar"

Iulia nu se lasa. La scurt timp dupa ce a citit aceste declaratii, a venit si ea cu o replica:

"As vrea sa incep acest post spunand ca ADOR PRIMATELE. Observati va rog faptul ca nu intamplator nu am folosit termenul «maimute».

Citește și:


Consider o cruzime fara margini folosirea acestor creaturi in circ.
Poate multi nu stiti, insa maimutele capucin de exemplu, sunt folosite ca animale utilitare pentru paraplegici, ca tot ne turnam galeti cu apa in cap ca turbati...


Revenind insa, in circ, maimutele sunt «educate» sa execute diverse trucuri, sa mimeze anumite atitudini specific umane si chiar sunt «cosmetizate» cu peruci, sani falsi, machiaj, accesorii specific feminine.


Si aici apare similitudinea zdrobitoare. Pentru ca... It's all about showbusiness! personaje fabricate, aruncate entuziast "pe sticla" in speranta obtinerii unui rating «erect». Evident fara legatura cu verticalitatea fizica sau morala. Pentru ca AVEM NEVOIE de asemenea personaje. Infatisarea lor, discursul, mimetismul maselor, totul este destinat unor "jocuri" mai inalte decat ar putea banui spectatorul. Dar despre Guy Debord si A sa Societate a Spectacolului cu alta ocazie...

Citește și:


Am primit nenumarate mesaje in care imi spuneati ca nu este ok sa "impart" aceeasi canapea cu persoane ca Bianca Dragusanu.


Consider ca, in principiu, un om inteligent poate discuta pe un ton decent, argumentat si politic corect cu ABSOLUT oricine. Pornind de la un cersetor oarecare si pana la sefi de stat.
NU IMI PARE RAU ca am facut-o si nu consider ca m-am injosit in vreun fel. Imi mentin insa afirmatiile
", a scris Iulia pe pagina oficiala de Facebook.

imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.