Setari Cookie-uri

Rihanna are un nou iubit. Nici prin gand nu va trece cine este!

Noul iubit al Rihannei este unul dintre cei mai cunoscuti barbati din lume.

Rihanna si rapperul Drake au iscat zvonuri legate de o aparenta relatie de cateva luni incoace, insa abia in acest moment surse apropiate vedetelor au dezvaluit jurnalistilor de la People ca starurile se intalnesc in secret, informeaza Mediafax.

Rihanna si Drake sunt de multa vreme prieteni si colaboratori, iar acum "se intalnesc in secret", dezvaluie o sursa apropiata pentru People.com.

Cei doi si-au afisat public chimia amoroasa pe scena, miercuri, in cadrul turneului cantaretei din Barbados, "Anti World Tour", in Los Angeles.

in timp ce interpretata piesa "Work", Rihanna l-a invitat pe scena pe Drake si a dansat lasciv cu el. in timpul dansului, Rihanna il ademenea si-l atingea pe Drake.

Dupa concert, Drake si Rihanna au mers intr-un local sa-si petreaca noaptea si "au dansat toata noaptea impreuna", a declarat un spectator. "Erau pasionali", a adaugat spectatorul prezent in localul unde se aflau Rihanna si Drake.

Citește și:

Rihanna este momentan in turneu mondial. "The Anti World Tour 2016" a inceput in toamna anului trecut in America si continua si pe parcursul acestui an. Rihanna isi promoveaza ultimul album, "Anti"

Rihanna va avea pentru prima data concert in Romania pe 14 august. Va canta in piata Constitutiei in cadrul turneului sau mondial, "Anti World Tour".

Cu ocazia acestui turneu, faimoasa mulatra va ajunge pentru prima data in Romania, pe data de 14 august, unde va sustine un concert in Piata Constitutiei.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.