Setari Cookie-uri

Interviu cu Georgiana Saraev

Un concurs de frumusete reprezinta o provocare pentru orice tanara aspiranta la o reusita memorabilia in modeling.

Un concurs de frumusete reprezinta o provocare pentru orice tanara aspiranta la o reusita memorabilia in modeling. Georgiana Saraev, castigatoarea de anul trecut a prestigiosului concurs Elite Model Look, ne vorbeste despre experienta traita pe podium, dar si despre hobby-urile ei :

1. De cat timp faci modeling?

Fac modeling de aproximativ un an si jumatate.

2. Ai intampinat dificultati pe parcursul cantonamentului?

Nu am avut dificultati. Singurele momente obositoare au fost atunci cand ma puneau sa merg pe tocuri timp de cateva ore bune. Repetitiile imi consumau deasemenea multa energie dar cel putin stiam la sfarsitul zilei ca am dat tot ce era mai bun din mine si ca am facut o treaba buna.

3. Ce calitati trebuie sa intruneasca un model pentru a castiga un concurs de modele?

In primul rand trebuie sa fie constienta de potentialul pe care il are si sa aibe incredere in ea. Stiu ca este destul de greu, nici eu nu am reusit din prima dar ajutorul familiei si al prietenilor a fost foarte constructiv. In principiu un model trebuie sa dea dovada de profesionalitate in tot ceea ce face. In al doilea rand sa corespunda standardelor(frumusete,inaltime,masuri). Toate aste te ajuta sa profesezi:)

4. Ce s-a schimbat in viata ta dupa castigarea finalei Elite Model Look Romania 2009?

Pe mine m-a ajutat foarte mult faptul ca am castigat acest concurs, a fost puntea mea de pornire iar acum am ajus sa calatoresc in foarte multe capitale ale modei Paris,Londra,Milano. Cu ajutorul Face2Face Models care ma reprezinta am obtinut in afara de contractele internationale si mai multa experieta. M-am obisuit deasemenea si cu un nou stil de viata , acela de a fi pe cont propriu si de a nu depinde in totalitate de parinti.

5. Cum iti petreci timpul liber?

In general ies cu prietenii. Faptul ca nu s-au departat de mine in perioada in care am fost plecata ma ajuta foarte mult si incerc sa ma revansez fata de ei cat pot mai bine. Alt hobby al meu este cititul, stiu ca a devenit aproape un stereotip dar m-am indragostit de cartile cu vampiri. :)) Desigur si shoppingul ocupa un loc foarte important in activitatile mele de relaxare. ;)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.