Setari Cookie-uri

Interviu cu Georgiana Saraev

Un concurs de frumusete reprezinta o provocare pentru orice tanara aspiranta la o reusita memorabilia in modeling.

6. Ai un designer favorit pentru care ti-ar placea sa defilezi?

Imi doream foarte mult pentru Alexander Mcqueen si imi pare rau ca nu am avut sansa de a lucra cu el. Alt designer favorit este John Galliano, ale carui creatii m-au impresionat intotdeauna, ambitionandu-ma sa ajung sa le prezint pe catwalk.

7. Cat timp acorzi frumusetii zilnice?

In mod normal cam o ora pe zi. Tot ceea ce tine de fata si par. In general de dimineata.

8. Practici vreun sport?

Joggingul este nelipsit in fiecare dimineata iar pentru asta trebuie sa ii multumesc prietenei mele, Alexandra. La scoala fac handball iar in timpu liber incerc sa ma specializez la volei.

9. Cat de mult conteaza frumusetea pentru a reusi?

Frumusetea este intradevar importanta la prima vedere, normal, dar ca sa reusesti ai nevoie de atitudine si incredere in sine astfel incat sa devii o profesionista.

10. Simpatizezi o anumita persoana publica?

Normal, fiecare am avut unul sau mai multi idoli pe care ii adoram in copilarie si nu numai. Pentru mine o personalitate importanta a fost si este Christina Aguilera. Ii admir curajul si dedicarea ei catre muzica.

11. Ai avut emotii la finala mondiala ? Ne povestesti?

Am avut emotii dar au fost constructive. Imi aduc aminte ca am avut de prezentat in jur de 7 tinute iar dupa cea de-a doua defilare au fost alese cele 15 finaliste dintre care si pe mine. Spectacolul a fost extraordinar iar asteptarile au fost pe masura. Incantarea mea a depasit limitele cand am auzit rezultatele. Acest concurs a fost o oportunitate unica ce mi-a deschis drumul in lumea modei, motiv pentru care sunt foarte recunoscatoare pentru asta. :)


Foto: @FACE2FACE MODELS / ELITE MODELS PARIS / ELITE MODELS LONDRA





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.