Setari Cookie-uri

Alexandra Popescu: Cariera si viata de familie merg mana in mana

Cu o experienta importanta in practica manageriala, in prezent Alexandra Popescu ocupa functia de Manager General pentru Oxette Romania. Intr-un scurt interviu, ne-a vorbit despre pasiunea pentru accesorii, inceputurile activitatii profesionale dar si despre secretele reusitei in cariera:

De-a lungul timpului ati remarcat anumite preferinte ale clientilor in materie de bijuterii?

Cu siguranta, si este si normal sa fie asa, orice retailer are produse motor. Bijuteriile noastre sunt lucrate in argint si pietre semipretioase, ceasurile sunt ceasuri bijuterie, iar gama de produse pentru barbati este un plus adus fiecarei colectii, toate aceste caracteristici fac din produsele Oxette si Loisir favoritele clientilor in materie de accesorii.

O cariera de succes poate fi si consecinta unei vieti de familie implinite?

Chiar daca ma repet, din punctul meu de vedere cariera si viata de familie merg mana in mana si nu cred ca m-as putea simti implinita daca nu le-as avea pe ambele, mai ales ca implica in aceeasi masura daruire si pasiune.

Cat de importanta este tinuta in cadrul job-ului dumneavoastra?

Un mediu organizational bun nu poate fi decat unul foarte disciplinat. Sorcova nu este prezenta. Nu poti da sfaturi clientilor decat daca ai o tinuta fara cusur si o prestanta pe masura! Acest lucru a sporit credibilitatea noastra in timp si consideram ca tinuta face parte din acea resursa de aur a companiei noastre.

In ce masura se diferentiaza brand-urile conduse de dumneavoastra fata de concurenta?

Noi conducem branduri care ofera clientilor placerea de a completa o tinuta prin farmecul accesoriilor. Nu vom promova niciodata un produs anume, ci beneficiul sau, iar acesta difera de la client la client. Noi avem in cele mai multe cazuri o vanzare consultativa.

Pana acum considerati ca reusita in cariera presupune un secret anume? Daca da, care ar fi acesta?

In mod cert da! Pentru mine secretul este pasiunea pentru ceea ce fac coroborata cu munca sustinuta si preocuparea continua pentru perfectionare. Ce poate sa aduca un rezultat mai mare decat aceasta combinatie exploziva?






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.