Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai bine imbracate vedete de la Hollywood

Este extrem de dificil sa iti creezi propriul stil vestimentar care sa te defineasca in intregime. Desi vedetele au in spate numerosi stilisti, multe dintre ele sunt un dezastru in materie de moda. Pe de alta parte, celelate celebritati reusesc sa creeze adevarate trenduri vestimentare, devenind modele pentru femeile din lumea intreaga.

7. Jessica Alba

Frumoasa Alba are un stil eclectic, combinand stilul casual cu cel feminin si elegant. Pentru zi, actrita alege sa poarte tinute simple (jeansi si tricouri sau bluze casual) insa, cand vine vorba de evenimente mondene aceasta se transforma intr-o femeie sexy, care stie sa isi puna in valoare calitatile.

6. Olivia Palermo

Olivia Palermo a avut intotdeauna o atractie pentru lucrurile scumpe si sofisticate, insa accesorizate corect pentru varsta sa. Recent, Olivia a lansat o colectie de bijuterii proprii. Ea este mare fan al caselor de moda Valentino si Bensoni.

5. Lea Michele

Actrita reuseste sa fie feminina indiferent de rochia pe care o poarta. Fie ca este vorba despre o rochie lunga sofisticata sau de o rochie scurta tinereasca, Lea Michele stie sa se faca remarcata prin stilul rafinat, elegant si, totodata, copilaresc.

4. Diane Kruger

Actrita germana si fost model, Diane Kruger, adora hainele elegante, usor complicate in ceea ce priveste croiala. Vedeta pune mare accent pe incaltaminte, avand o colectie impresionanta de pantofi si sandale.

3. Rihanna

Rihanna a evoluat o data cu stilul sau vestimentar. De la stilul simplu, obisnuit, cantareata a trecut la stilul nonconformist si extravagant. Starul a facut valuri in lumea modei, fiind copiata de numeroase adolescente de pe intreg mapamondul.

2. Gwen Stefani

Mama a doi copii, Gwen Stefani a reusit sa se mentina in lumina reflectoarelor, fiind intotdeauna in centrul atentiei. Stilul vestimentar al vedetei este unul excentric, caracterizandu-se prin combinarea mai multor stiluri total diferite. Ca designer pentru noua sa colectie, vedeta s-a inspirat din cultura Guatemalei, Japoniei si Jamaicai.

LOS ANGELES, CA - APRIL 12: Actress Zoe Saldana arrives at the 'Death At A Funeral' Los Angeles Premiere at Pacific's Cinerama Dome on April 12, 2010 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images) 1. Zoe Saldana

Zoe Saldana este considerata “Regina covorului rosu” (Red Carpet Queen), reusind intotdeauna sa se faca remarcata prin rochii feminine, care pun accentul pe talia sa mica.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.