Setari Cookie-uri

Andrej Pejic: Barbatul- femeie? Femeia-barbat?

Andrej Pejic este unul dintre cele mai celebre fotomodele ale momentului. Acesta s-a facut remarcat nu prin mersul masculin de pe catwalk sau pachetelele de pe abdomen, ci datorita stilului sau neconventional, trasaturilor elegante, picioarelor sexy si tinutelor ultra feminine pe care le poarta.

2. Exagerarile in materie de moda

Barbatii au ajuns sa fie idealul feminin sau niste marionete ale modei, dornici de atentie si faima incat sa ne aflam in situatia in care nu se mai putem deosebi barbatul de femeie. Poate ca ar trebui sa reconsideram perfectiunea feminina.

Designerii si editorii revistelor de specialitate exagereaza in materie de moda, fiind destul de neconventionali si cautand de fiecare data noutati pentru a soca si a surprinde audienta. De la fotomodelele slabe si bolnave de anorexie la noile modele androgine, lumea modei este dornica sa promoveze noutati, cautand originalitate si inovatie de fiecare data.

Andrej Pejic reprezinta revelatia momentului si cei din fashion “se bat” pe el pentru a il avea in prezentari sau in pictoriale, echipandu-l in haine cat mai feminine pentru a soca prin stilul adoptat, care i se potriveste mai bine decat unei femei.

Modul de a face audienta al celor din lumea modei este asemanator emisiunilor de televiziune de la ora actuala, care fac orice si invita pe oricine pentru rating si scandal. Ne indreptam catre o noua “era” a publicitatii, in care barbatii devin femei, iar celebritatile sunt inlocuite cu “vedete” de moment.

3. Orientarea sexuala

Orientarea sexuala nu este o problema atata timp cat ramane la stadiul cunoscut de toata lumea: barbatii sunt atrasi de barbati, iar femeile de femei. In momentul in care partenerul din cuplul gay se transforma intr-o femeie, intervine o situatie cel putin jenanta pentru astfel de persoane.

Barbatii gay ar trebui sa se simta atrasi de persoane cu acelasi sex. Tocmai acesta este motivul care ii deosebeste de ceilalti barbati cu orientare sexuala obisnuita. De ce un homosexual ar avea nevoie de un barbat feminizat, un ideal feminin?

Un articol de Amelia Ciurica

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.