Setari Cookie-uri

Andreea Marin, Dancing Queen

A primit, fara sovaiala, invitatia noastra la dans. Si, entuziasmata, Andreea Marin Banica s-a lasat furata de ritmul muzicii si farmecul pasilor de tango. Partener i-a fost Razvan Protasievici, colegul ei de la "Surprize, surprize" si antrenorul de fitness al ei si al lui Stefan Banica Jr.

A primit, fr ovial, invitaia noastr la dans. i, entuziasmat, Andreea Marin Bnic s-a lsat furat de ritmul muzicii i farmecul pailor de tango. Partener i-a fost Rzvan Protasievici, colegul ei de la "Surprize, surprize" i antrenorul de fitness al ei i al lui tefan Bnic Jr.

Cltorie in timp

Triesc in prezent, dei inv i m inspir din trecut. Imi pare ru c viaa e atit de scurt. Visele mele depesc cu mult anii ce mi-au fost dai pe pmint.

Piese de rezisten

Elementele clasice din mod, care n-au moarte, sint costumul Coco Chanel i rochia neagr, cu tietura simpl, asortat unui irag de perle.

Ce sentimente i se potrivesc?

Dragostea.

Viaa in pai de dans

Atit de puin imi amintesc despre momentul in care mi-am descoperit pasiunea pentru dans, de parc m-am i nscut... in pai de dans. Am crescut pe ritm de vals i m-am maturizat trind pasional, ca-ntr-un tango al crui foc arde in mine.

Ce aduce dansul cu el?

For, senzualitate i parc o nou identitate. Te poi transforma in ceea ce poate nu eti in viaa de zi cu zi. Un lux pe care nu i-l permii uneori decit atita timp cit miracolul muzicii ii aaz pe umeri o alt hain.

Spaiul iubirii

Imi amintesc de Eliade, intr-unul din eseurile sale spunea cam aa: pentru a fi fericit, nu analizezi imprejurrile in care te afli, nimeni nu se indrgostete in imprejurri optime. Te poi indrgosti cind nu ai un leu in buzunar i suferi de guturai. "Ceea ce e uluitor in faptul iubirii e tocmai aceast libertate pe care o capt omul indrgostit." Nu tiu dac imi amintesc intocmai vorbele lui Mircea Eliade, dar fragmentul publicat intr-un volum dedicat convorbirilor radiofonice semnate de el e un argument impotriva convenienei, a reetei perfecte in dragoste.

Pasiune

Sint... pasiune i astfel mi-e viaa. Nu exist fr flacra pe care-o inchid in mine. Cuvintele "via" i "pasiune" se definesc reciproc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.