Setari Cookie-uri

Andreea Marin, Dancing Queen

A primit, fara sovaiala, invitatia noastra la dans. Si, entuziasmata, Andreea Marin Banica s-a lasat furata de ritmul muzicii si farmecul pasilor de tango. Partener i-a fost Razvan Protasievici, colegul ei de la "Surprize, surprize" si antrenorul de fitness al ei si al lui Stefan Banica Jr.

Vis

Mi-a dori s transform lumea dup puterile mele, incepind cu zimbetul unui copil.

Fr iubire

Traiul fr iubire e searbd. Vecin cu boala sau cu tristeea fr de leac. Ca i cind, in fapt, nu ai tri. Nu tiu ce rost au relaiile amoroase lipsite de iubire. i nici n-a vrea s aflu.

Eti fericit?

Da, sint! i aceast fericire m implinete. Acum simt c sint Femeie. Imi lipsete doar mama. Triesc un moment benefic din viaa mea i mi-a fi dorit-o aproape, s ne bucurm impreun.

Modelul meu

Tatl meu este parte din fiecare vis al meu, omul a crui prere a contat mereu i a confirmat ulterior, chiar dac pe moment nu a coincis cu a mea. Imi este model inc de cind am rmas singuri, eu, tata i sora mea. A tiut s fie mereu alturi, suplinind i rolul mamei i, in acelai timp, nu a renunat s transforme propria profesie in credin, avind mereu rezultate la care tindeam ca tinr aflat la inceput de drum. M-a invat s lupt chiar i cu mine insmi cind e nevoie pentru o cauz bun, s nu accept a fi ingenuncheat de nedrepti, s nu m impiedic atunci cind mi se spune "nu se poate", s rmin femeie dei uneori responsabilitile pe care le port pe umeri cer o constituie de brbat.

Femeia care mi-a schimbat viaa

Audrey Hepburn mi-a schimbat viaa. M-a invat c pot gsi totul intr-un om. In anii de dup rzboi, era unul dintre milioanele de copii care primea hran de la UNICEF la principala aciune umanitar a organizaiei la nivel modial. UNICEF era atunci la primii si pai. Peste ani, omul matur i iubit in intreaga lume, Audrey Hepburn, ii dedica viaa copiilor ce au trit experiene traumatizante, ca i ea odinioar. Alte femei ale lumii care m-au inspirat de-a lungul anilor sint prinesa Diana, Grace Kelly, maica Tereza. La noi acas, ins, gsesc femei extraordinare de la care inv zi de zi: Oana Pellea, Maia Morgenstern, Marie-Rose Mociorni, Ana Diculescu-Sova...

Sfiritul iubirii

Noi i propriile noastre greeli putem pune capt unei poveti de amor. In rest, totul e poveste.

Autoportret

Sint un om cu picioarele pe pmint i, totui, cu capul in nori. Mereu cu gindul spre un alt vis. Trupul rmine in urma ideii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.