Setari Cookie-uri

Cher, vedeta care nu poate sa citeasca!

Daca exista o femeie capabila sa contracareze efectele devastatoare ale imbatranirii, aceea este cu certitudine Cher, care la incredibila varsta de 61 de ani, nu numai ca nu poseda serenitatea, aerul blajin al unei bunicute, ci se mentine in parametrii senzualitatii si ai prospetimii unei femei de 30 de ani. Cheryl Sarkisian LaPierre alias Cher este dovada vie ca succesul in cariera se obtine prin mult efort, perseverenta, indrazneala si talent. Chiar daca in frageda sa tinerete nu frumusetea a impins-o in decorul stralucitor de la Hollywood, a izbutit in timp, cu un "mic" ajutor al chirurgiei plastice sa obtina o imagine care pentru unii poate fi echivalata cu perfectiunea estetica.

Daca exista o femeie capabila sa contracareze efectele devastatoare ale imbatranirii, aceea este cu certitudine Cher, care la incredibila varsta de 61 de ani, nu numai ca nu poseda serenitatea, aerul blajin al unei bunicute, ci se mentine in parametrii senzualitatii si ai prospetimii unei femei de 30 de ani. Cheryl Sarkisian LaPierre alias Cher este dovada vie ca succesul in cariera se obtine prin mult efort, perseverenta, indrazneala si talent. Chiar daca in frageda sa tinerete nu frumusetea a impins-o in decorul stralucitor de la Hollywood, a izbutit in timp, cu un „mic” ajutor al chirurgiei plastice sa obtina o imagine care pentru unii poate fi echivalata cu perfectiunea estetica.

Nascuta din tata armean si mama, model, cu radacini Cherokee, irlandeze, germane si engleze, Cher a luat lectii de actorie si in aceeasi perioada a avut o relatie cu actorul Warren Beatty. La varsta de 16 ani a fost nevoita sa renunte la liceu datorita unei afectiuni care se agravase, dislexia. Dislexia reprezinta dificultatea de a invata cititul si scrisul in afara oricarei deficiente intelectuale, senzoriale, ori tulburari psihice.

Cu toate acestea, in 1965, la 19 ani, Cher s-a lansat fulgerator prin debutul alaturi de Sonny Bono care ulterior ii va deveni si sot. In decursul anilor 70 a devenit o vedeta de televiziune plina de succes, in anii 80 o actrita renumita prin rolul din comedia „Moonstruck” fiind rasplatita si cu Premiul Academiei pentru cea mai buna actrita. Din 1965 si pana in 2003 a reusit sa aiba 12 hituri in top 10 in U.K. si trei single-uri in fruntea clasamentului. Cher a devenit o legenda a muzicii si chiar a culturii pop, fiind una dintre cele mai bine vandute artiste din toate timpurile.

Multe dintre acestea se datoreaza insa si lookului sau care a rupt orice bariere ale prejudecatii, trendurilor in moda si ale varstei. Lasand deoparte tinutele sale excentrice pentru care a fost in numeroase randuri nominalizata la categoria „cea mai prost imbracata artista”, operatiile estetice care i-au transformat radical fizionomia au fost cele care au starnit intr-adevar controverse. Ea insasi a recunoscut ca a devenit un soi de emblema, de „poster girl” pentru interventiile chirurgiei estetice. Cu toate acestea, Cher a negat cu diverse ocazii numarul coplesitor de interventii chirurgicale care i-au fost atribuite, a incercat sa demonteze teoria mass-mediei conforma careia doar putine parti au ramas nemodificate din lookul ei initial.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.