Setari Cookie-uri

Cher, vedeta care nu poate sa citeasca!

Daca exista o femeie capabila sa contracareze efectele devastatoare ale imbatranirii, aceea este cu certitudine Cher, care la incredibila varsta de 61 de ani, nu numai ca nu poseda serenitatea, aerul blajin al unei bunicute, ci se mentine in parametrii senzualitatii si ai prospetimii unei femei de 30 de ani. Cheryl Sarkisian LaPierre alias Cher este dovada vie ca succesul in cariera se obtine prin mult efort, perseverenta, indrazneala si talent. Chiar daca in frageda sa tinerete nu frumusetea a impins-o in decorul stralucitor de la Hollywood, a izbutit in timp, cu un "mic" ajutor al chirurgiei plastice sa obtina o imagine care pentru unii poate fi echivalata cu perfectiunea estetica.

A afirmat ca pometii sunt „podoaba” ei din copilarie, iar ca scoaterea vreunei coaste este ceva ce sigur nu ar fi facut, considerand-o o modificare prosteasca la care nu ar apela niciodata. In ceea ce priveste implantul de silicon in sani, artista a declarat ca a fost o interventie necesara care a venit destul de firesc dupa nasterea fiicei ei, Chastity. Rinoplastia, operatia la nas, a fost tot o metoda la care a recunoscut ca a apelat dupa vizionarea primului film in care a jucat. Nasul sau, total inestetic, a marcat-o atat de mult la vizionarea peliculei, incat a decis sa efectueze aceasta interventie. Totodata, Cher se declara o fana inraita a injectiilor cu Botox menite sa atenueze ridurile. Cu toate acestea o diferenta majora se sesizeaza intre buzele ei pline si senzuale de acum si gura initial lipsita de farmec, ceea ce ne indica o alta operatie de infrumusetare, dar pe care artista a refuzat sa o recunoasca. Si blefaroplastia, interventia chirurgicala prin care se reda aspectul natural, tineresc al pleoapelor, prin indepartarea excesului de piele si a pungilor de grasime, este recognoscibila ca modificare estetica pe care si-ar fi adus-o Cher.

Tatuajele au fost si ele artificii de infrumusetare care au facut-o faimoasa pe Cher cu mult inainte ca acestea sa devina o moda la Hollywood. Cele mai reprezentative sunt un fluture si un model floral pe partea dorsala, un soi de colier in partea superioara a bratului, de care sunt „prinse” o hieroglifa egipteana cunoscuta si sub denumirea de „cruce egipteana” care este un simbol al vietii, o cruce normala si o inima, pe umarul drept un caracter chinezesc „kanji” care inseamna „putere”, un mic buchet de cristale Art Deco pe interiorul bratului drept, o orhidee neagra deasupra coapsei drepte si o crizantema pe glezna piciorului stang. Cher a afirmat ca a apelat de-a lungul timpului la chirurgie cu laser pentru a mai indeparta o parte dintre tatuajele pe care le detine. Artista se declara uneori chiar indignata de speculatiile care se fac pe baza operatiilor sale estetice si de exagerarile din mass-media: „Toata lumea afirma ca mi-am facut atatea operatii, dar chiar nu este adevarat. Cu mult timp in urma, cand oamenii incepusera deja sa raspandeasca zvonuri ca as avea o multime de interventii, nu facusem decat interventia la nas si imi indreptasem dintii. Atata tot.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.