Setari Cookie-uri

Cea mai frumoasa vedeta din toate timpurile

La inceputul acestui an Scarlett Johansson, actrita in varsta de numai 22 de ani a fost numita "cea mai frumoasa vedeta din toate timpurile" in cadrul unui top realizat de catre HoldBackTime.com. Tanara vedeta a castigat acest titlu chiar daca a avut adversare de seama precum Kylie Minogue si Liv Tyler.

La inceputul acestui an Scarlett Johansson, actrita in varsta de numai 22 de ani a fost numita “cea mai frumoasa vedeta din toate timpurile” in cadrul unui top realizat de catre HoldBackTime.com. Tanara vedeta a castigat acest titlu chiar daca a avut adversare de seama precum Kylie Minogue si Liv Tyler.

E drept, n-am baga mana in foc ca tinerica ar fi cea mai frumoasa vedeta din toate timpurile, asa cum ne asigura revista mai sus numita, insa este fara doar si poate una dintre cele mai frumoase prezente feminine de la Hollywood. Am hotarat asadar sa aruncam o privire spre inceputurile carierei sale.

De la Parinti ideali la Misiune imposibila

Scarlett Johansson s-a nascut pe 22 noiembrie 1984 in New York intr-o familie numeroasa si putin instarita. Si-a inceput cariera la opt ani in filmul Parinti ideali (North, 1994). Trei ani mai tarziu a fost nominalizata de catre Independent Spirit la sectiunea “Cea mai buna actrita” pentru rolul sau din Manny & Lo. A atras atentia publicului in 1998 datorita rolului jucat alaturi de Robert Redford in filmul “Imblanzitorul de cai” ( The Horse Whisperer). Personajul sau, Grace MacLean este o tanara traumatizata intr-un accident stupid de calarie si cauta recuperare intr-un tinut indepartat unde il intalneste pe Redford - Tom Booker - imblanzitorul de cai, un om deosebit. Pentru acest rol Scarlett a castigat premiul YoungStar, dar si dragostea publicului. Dupa acest moment a fost aplaudata pentru fiecare rol jucat. Au urmat: O lume de fantome (Ghost World, 2001), Confesiunea unui anonim (The man who wasn't there, 2001), Fata cu cercel de perla (Girl with a Pearl Earring, 2003), Rataciti printre cuvinte (Lost in Translation, 2003) si O femeie pe cinste (A good woman, 2004). Tot in 2004 a jucat in Cantec de iubire (A Love Song for Bobby Long), film care i-a adus a treia nominalizare la Globurile de Aur. A cochetat si cu rolul feminin principal alaturi de Tom Cruise in Misiune Imposibila III, insa nu a dus proiectul la bun sfarsit din pricina unor neintelegeri in programul de filmare.

Scarlett, ingerul Lui Woody

Daca in 2004 mai existau inca cinefili care nu o indrageau pe Scarlett, in 2005 randurile acestora s-au micsorat considerabil odata cu rolul sau din filmul lui Woody Allen, Match Point. Mai pe romaneste spus, Johansson a “rupt gura targului” in rolul lui Nola Rice, americanca venita in Anglia pentru a-si incerca norocul ca actrita. Personajul lui Scarlett se indragosteste de cumnatul iubitului sau astfel luand nastere o poveste de iubire terifiant de pasionala. Woody Allen a devenit fascinat de tanara actrita si a declarat presei ca Scarlett i-a fost trimisa de Dumnezeu. Woody Allen: “ Dumnezeu ar spune: <<Am creat o lume terifianta si oribila, dar uite pot sa fac si asemenea ingeri!>>”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.