Setari Cookie-uri

Cea mai frumoasa vedeta din toate timpurile

La inceputul acestui an Scarlett Johansson, actrita in varsta de numai 22 de ani a fost numita "cea mai frumoasa vedeta din toate timpurile" in cadrul unui top realizat de catre HoldBackTime.com. Tanara vedeta a castigat acest titlu chiar daca a avut adversare de seama precum Kylie Minogue si Liv Tyler.

In 2006 Scarlett a revenit intr-un alt fim regizat de Allen, Scoop, jucand rolul unei studente la jurnalism, Sondra Pransky care aude fantoma unui jurnalist de investigatie in timpul unui numar de magie al iluzionistului american Splendini (Woody Allen). Dupa succesul cu Scoop, Johansson a avut alte aparitii notabile in Delirious(2006), Dulcele sarut al Daliei (The Black Dahlia, 2006), The Nanny Diaries (2006) si The Other Boleyn Girl (2007). Actrita va juca anul acesta intr-un al treilea film regizat de Woody Allen. Filmul va fi turnat in aceasta vara in Spania. Scarlett ii va avea drept colegi de platou pe Javier Bardem si Penelope Cruz.

Premiata de Harvard

Pentru succesul sau tanara starleta a fost recompensata in acest an, alaturi de Ben Stiller, cu Hasty Pudding Awards, un premiu decernat anual de un grup de studenti la arta dramatica de la Harvard. Se pare insa ca succesul pe care il are in cinematografe nu o multumeste pe Johansson. Aceasta cocheteaza cu muzica si magia functioneaza si de aceasta data: actrita este asemanata cu Marilyn Monroe, comparatie care, credem noi, merita luata in seama.

Numai barbatii peste 30

Atunci cand vine vorba de viata personala Scarlett spune ca prefera sa stea departe de ochii presei. A marturisit totusi ca nu s-ar vedea alaturi de un barbat mai tanar de 30 de ani. Chiar daca starleta a refuzat sa strecoare detalii picante despre viata intima, fostii prieteni au compensat: Jack Antonoff, membru al truperi Steel Train a presarat printre versurile pieselor sale o adevarata istorie amoroasa a vedetei: a avut relatii cu mai multi barbati faimosi printre care Josh Hartnett, colegul sau de platou in filmul Dulcele sarut al Daliei, Derek Jeter, Benicio Del Toro, Jared Leto si evident, Justin Timberlake.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: