Setari Cookie-uri

Cum reuseste Heidi Klum sa isi mentina silueta?

Fotomodelul german, Heidi Klum, care a implinit de curand frumoasa varsta de 34 de ani, se poate mandri si cu statutul de cea mai sexy mamica din lume, dupa ce ani de-a randul s-a clasat pe primul loc in topul celor mai sexy si mai frumoase femei.

Fotomodelul german, Heidi Klum, care a implinit de curand frumoasa varsta de 34 de ani, se poate mandri si cu statutul de cea mai sexy mamica din lume, dupa ce ani de-a randul s-a clasat pe primul loc in topul celor mai sexy si mai frumoase femei.

Heidi Klum este, la 34 de ani, intr-o forma excelenta si se simte si arata mai bine decat la 20 de ani. Mamica, sotie, vedeta si fotomodel de talie mondiala, a reusit sa ramana in topuri pana la aceasta varsta, eclipsandu-le pe mult mai tinerele colege de podium.

Partenera de viata a celebrului cantaret Seal (al doilea sau sot), Klum arata fantastic, chiar daca in urma cu nici macar un an a dat nastere celui de-al treilea copil. Heidi a reusit sa reveni in prim-plan in timp record, ca si dupa celelalte doua sarcini, de data aceasta cu un pictorial fierbinte pentru o noua campanie a unei firmei de jeans.

Supermodelul s-a hotarat, recent, sa renunte la toate contractele care ar presupune deplasarea in afara Los Angeles-ului, pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de familie si a le oferi copiilor sai o viata mai stabila.

Cum reuseste insa sa-si pastreze formele de invidiat? Frumoasa nemtoaica sustine ca nu are nevoie de regimuri alimentare stricte si nici de programe intense de exercitii fizice pentru a-si mentine silueta, viata activa alaturi de cei trei copii ajutand-o sa arda toate caloriile de care nu are nevoie.

Insa, din cand in cand, Klum apeleaza si la serviciile antrenorului sau personal, mai ales ca, in adolescenta, s-a luptat cu greutatea. Insa presiunea exercitata de nemiloasa industrie a modei, a ambitionat-o sa isi formeze un look impecabil, fara sa ajunga "numai piele si os", asa cum a declarat ca nu si-ar dori niciodata sa ajunga. Este adepta formelor apetisante si feminine deopotriva, intruchiparea frumusetii si a senzualitatii.

Heidi Klum a aparut pe copertile unui numar impresionant de reviste de moda, precum Vogue Magazine, ELLE sau Marie Claire. A devenit cunoscuta dupa ce a pozat pentru un celebru catalog din SUA, Sports Illustrated Swimsuit Issue si s-a remarcat prin prezentarile de lenjerie intima pentru Victoria's Secret.

Ati avut ocazia sa o vedeti nu numai pe cele mai mari podiumuri de prezentare din lume, dar si pe micul sau marele ecran (aparitii episodice) in Spin City, Sex and the City, Yes, Dear, The Devil Wears Prada sau Perfect Stranger.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.