Setari Cookie-uri

Cum reuseste Heidi Klum sa isi mentina silueta?

Fotomodelul german, Heidi Klum, care a implinit de curand frumoasa varsta de 34 de ani, se poate mandri si cu statutul de cea mai sexy mamica din lume, dupa ce ani de-a randul s-a clasat pe primul loc in topul celor mai sexy si mai frumoase femei.

In ceea ce priveste viata personala a frumoasei Heidi, trebuie sa stiti ca prima incercare de mariaj a avut loc cu stilistul Ric Pipino, casnicie care a esuat insa dupa 5 ani, cei doi divortand la sfarsitul anului 2002. A urmat o relatie de scurt durata cu solistul trupei Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis. Dupa despartirea de acesta l-a cunsocut pe boss-ul Formulei 1, Flavio Briatore, cu care are si o fetita de trei ani si care a fost prins de paparazzi sarutand o alta femeie chiar in ziua in care Heidi a facut anuntul sarcinii.

Klum si Seal s-au cunoscut la inceputul anului 2004, iar un an si cateva luni mai tarziu, in mai 2005 s-au si casatorit, pe o plaja din Mexic. Cei doi impreuna doi baieti.

In iulie 2007, analistii Forbes estimau ca veniturile din ultimele 12 luni ale superbei nemtoaice s-ar ridica la aproximativ 8 milioane de dolari, plasand-o pe locul trei in topul celor mai bine platite fotomodele din lume.




Daca doriti sa revedeti....

Secvente din prezentarea de moda Victoria's Secret din 2005 unde Heidi Klum a defilat la numai 2 luni de la nastere.


Un articol de Silvia Nistor

Foto: Accessorize




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.